Družbena odgovornost

Zavedamo se, da smo lahko dolgoročno uspešni samo, če se nahajamo v uspešni in napredni družbi. Tako veliko poznosti preko različnih prostovoljnih aktivnosti namenjamo družbeni odgovornosti podjetja do družbe. Ponosni smo in veselimo se naših dosedanjih uspehov, tako poslovnih kot na drugih področjih, še lepše pa je, ker jih lahko delimo in širimo tudi med tistimi, ki jih to zaradi npr. zdravstvenih razlogov otežkočeno.

V podjetju TAD bomo tudi v letu 2010 del naše pozornosti in energije namenili družbeni odgovornosti podjetja do družbe, saj želimo svoje uspehe na poslovnem in drugih področjih deliti in širiti tudi na druge. Ob tem imamo v mislih predvsem tiste, katerih življenje je npr. zaradi zdravstvenih razlogov otežkočeno.

Lansko jesen smo pomagali prostovoljnemu neprofitnemu društvu Ambasadorji nasmeha, medtem ko smo se letos odločili za sodelovanje v humanitarni akciji, namenjeni 5 letni Miji iz Zidanega Mosta, ki je oslepela iz neznanega razloga. Z zbiranjem plastičnih zamaškov ji bomo omogočili operacijo, ki ji bo povrnila izgubljeni vid.

Akcija bo potekala do 11. decembra 2010, ko bomo tako kot lansko leto uspešno leto ponovno zaključili v Kranjski Gori. V poštev pridejo le plastični zamaški plastenk. Na podjetju jih seveda lahko oddate že prej.

 

V peteklosti smo:

Tako je jeseni 2009 podjetje s svojimi sodelavci prostovoljno z aktivno udeležbo na prireditvi Tekaški pozdrav jeseni pomagalo prostovoljnemu neprofitnemu društvu Ambasadorji nasmeha, ki je prvoslovensko društvo za terapijo s pomočjo živali in čigar člani s svojimi kužki obiskujejo bolne otoke in starejše občane po različnih bolnišnicah in institucijah v Sloveniji ter jim s tem pripomorejo k lažjemu in hitrejšemu okrevanju. Tako smo na 8,5 kilometrov dolgi trasi izboljšali naše zdravje, hkrati pa pripomogli k izboljšanju zdravja tistih, ki jim trenutno le-to ni najbolj naklonjeno.Spletno mesto uporablja samo nujni sejni piskotek, brez katerega ne more delovati.