Koliko pokojnine (ne) boste imeli?

http://www.zpiz.si/wps/wcm/connect/zpiz+internet/zpiz/prvastran/uveljavljanjepravic/obrazcivlog/izracunpokojnine

Pridobite si privatno pokojnino, ne čakajte na državno! ZLATA RENTA

 

 

Zavarovanja

Stranki priporočamo, da zavaruje v prvi vrsti tiste rizike, ki jih sama ne more ali ne želi nositi. V okviru zakonodaje ponujamo najsodobnejše produkte, kjer izhajamo iz zornega kota stranke in ne ponudnika. Celovito osmišljen koncept zaščite rizikov predstavlja temelj za varno življenje in poslovanje.

 

Povpraševanje lahko pošljete na katja.damij@tadadviser.com.

 

Zavarovalnica Arag ARAG je globalna zavarovalnica, ki ponuja zavarovanje pravne zaščite. ARAG želi postati globalna zavarovalnica pravne zaščite. ARAG nudi svojim zavarovancem enakopraven pravni položaj pred zakonom, ki je temelj urejenega človeškega sobivanja.

Zavarovalnica Maribor skrbi varnost zavarovancev z življenjskimi, nezgodnimi, avtomobilskimi zavarovanji, zavarovanji doma, turističnimi zavarovanji ter zavarovanji kreditov. Njihova ponudba poskrbi tudi za varnost poslovanja:zavarovanjaobjektov, transporta, terjatev, odgovornosti, kmetijstva, zaposlenih.

Merkur zavarovalnica d.d., Ljubljana je specializirana zavarovalnica za področje osebnih zavarovanj, kjer ponujajo široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. Ponujajo tudi pestro izbiro kvalitetnih premoženjskih zavarovanj. S svojo ponudbo in tradicijo so zanesljiv partner, kar dokazuje več kot 200.000 pridobljenih zavarovancev in doseženo 3. mesto med zavarovalnicami v Sloveniji na področju trženja življenjskih zavarovanj.Spletno mesto uporablja samo nujni sejni piskotek, brez katerega ne more delovati.